ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ & ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ

Σε περίπτωση που αλλάξατε γνώμη για τα προϊόντα που παραγγείλατε έχετε τη δυνατότητα επιστροφής τους εντός 14 ημερών (2 εβδομάδων) από την παραλαβή της παραγγελίας σας.

Τα προϊόντα που επιστρέφονται θα πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση και η συσκευασία τους δε θα πρέπει να έχει ανοιχτεί. Αν είστε πελάτης λιανικής μαζί με το επιστραφέν προϊόν θα πρέπει να μας αποστείλετε και μια φωτοτυπία της απόδειξης που συνόδευε την παραγγελία σας. Αν είστε πελάτης χονδρικής θα πρέπει να μας στείλετε δελτίο αποστολής με τα είδη που επιθυμείτε να επιστρέψετε.

Για μη ελαττωματικά προϊόντα τα έξοδα αποστολής βαρύνουν τον πελάτη.

Σε περίπτωση που έχετε παραλάβει λάθος προϊόν από αυτό που παραγγείλετε αναλαμβάνουμε να σας στείλουμε το σωστό χωρίς να επιβαρυνθείτε μεταφορικά έξοδα επιστροφής και επαναποστολής.

Εάν κατά την παραλαβή του προϊόντος διαπιστώσετε κάποιο ελάττωμα παρακαλούμε επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας, είτε τηλεφωνικά 2296025600 είτε μέσω email [email protected] και εμείς θα αναλάβουμε την αντικατάστασή του χωρίς την επιπλέον οικονομική σας επιβάρυνση.  Έχετε επίσης το δικαίωμα να μη παραλάβετε παραγγελία που η συσκευασία της καταστράφηκε κατά τη μεταφορά.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Δεν είναι δυνατή η επιστροφή όλων των προϊόντων από τις κατηγορίες μαγνήτες καθώς επίσης και προϊόντων που έχουν κατασκευαστεί για λογαριασμό του  πελάτη όπως εκτυπώσεις σε τσάντες, χαράξεις σε μπρελόκ, σφραγίδες με τα στοιχεία του πελάτη, κοπή προϊόντων που πωλούνται με το μέτρο κτλ.

Αφού παραλάβουμε το επιστεφέν προϊόν (εντός 14 ημερών απο την παράδωσή του) και διαπιστοθεί η καλή του κατάσταση βάση των παραπάνω όρων, θα σας επιστρέωουμε το συνολικό ποσό που αντιστοιχεί, το αργότερο εντός 14 ημερών. Η επιστροφή θα γίνει με τρόπο αντίστοιχο της πληρωμής σας. Σε περίπτωση πληρωμής με τραπεζικό έμβασμα ή με μετρητά θα πρέπει να μας υποδείξετε έναν τραπεζικό λογαριασμό που είστε δικαιούχος και στον οποίο επιθυμείτε να σας επιστραφεί η συνολική αξία των επιστρεφόμενων ειδών.

(Για πληρωμές που έχετε πραγματοποιήσει με πιστωτική ή χρεωστηκή κάρτα ενημερώνουμρ άμεσα την Τράπεζα ώστε να προβεί στην ακύρωση της αντίστοιχης συναλλαγής και στη συνέχεια η Τράπεζα προβαίνει στον αντιλογιμό του ποσού σύμφωνα με τους όρους της μεταξύ σας σύμβασης.)