Λίγα λόγια για εμάς

Λογότυπο Καταστήματος

Το βιβλιοχαρτοπωλείο JOHNNY’S ‘’ανοίγει’’ τις πόρτες του στις αρχές της δεκαετίας του ’90 (4/9/1991) στην πόλη των Μεγάρων, υπό την διεύθυνση του σημερινού ιδιοκτήτη Σωτηρίου Ιωάννη του Σοφοκλή σε ηλικία μόλις 20 ετών. Ο οποίος άρπαξε την ευκαιρία από μία ιδέα του αείμνηστου Αλέξανδρου Ηλία και με την βοήθεια του φίλου Βασίλη Καλαμαρά την εκμεταλλεύτηκε και σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα καταλαμβάνει σημαντικό μερίδιο της αγοράς.
Παραμένοντας από τότε μία οικογενειακή επιχείρηση, με πολύ προσωπική εργασία πάντα δίπλα στον πελάτη, έχουμε αναπτύξει σχέση σεβασμού και αμοιβαίας εμπιστοσύνης, σε ένα κλίμα φιλικό και φιλόξενο.
Αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες της εποχής, μετά από 32 χρόνια λειτουργιάς του φυσικού καταστήματος, το 2023 ξεκινάμε την λειτουργία και του ηλεκτρονικού καταστήματος.
Με πολύτιμους συνεργάτες την σύζυγό και τον πρωτότοκο γιό μου, δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για την εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Και συνεχίζουμε…
Σας ευχαριστούμε πολύ!

Στο κατάστημά μας μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία σχολικών ειδών και ειδών γραφείου, γραφική ύλη, αναλώσιμα γραφείου και γενικώς ότι θα χρειαστεί ο μαθητής και ο επιχειρηματίας στην καθημερινότητά του. Επίσης διαθέτουμε ένα άρτια και πλήρως εξοπλισμένο εκτυπωτικό κέντρο με σύγχρονα φωτοτυπικά και εκτυπωτικά μηχανηματα. Μπορούμε να εξυπηρετήσουμε εκτυπώσεις και scanning μεγάλων formats, για ιδιώτες αλλά και επαγγελματίες με τις μεγαλύτερες απαιτήσεις. Είναι χαρά μας καθημερινά να εξυπηρετούμε με χαμόγελο τους πελάτες μας.

Φωτογραφία Εσωτερικό Καταστήματος Johnny's